Masjid Assalam de Nantes

The construction of the Assalam Mosque was largely funded by wealthy Qatari Bader Abdullah Al-Darwish, the chairman of Darwish Holding, who donated € 4.4 million to complete the building. Bader Abdullah Al-Darwish is also a member of the Board and the Executive Committee of Qatar National Bank. The cultural center connected to the mosque, Al Darwish Abdullah Cultural Center, is named after the wealthy donor. Other funding came from France’s Muslim community.

The Assalam Mosque is located in Nantes, France. Construction on the mosque began in 2009 and was completed in 2012. It is the largest mosque in its region in France.

Source : wikipedia